Na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Rijeci trenutno studira preko 2 000 studenata (preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine studija).  Studentima je na raspolaganju Ured za studente, računalna učionica, knjižnica, kantina i posebna prostorija za studentske udruge. 
 


 

 

 

Obavijesti i novosti za sve studente
 

 

Poziv na tribinu „Mirenje kao saveznik u rješavanju sporova i konflikata“

23. listopada 2017. godine u sklopu Tjedna mirenja

 

Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci


Gospodarski susreti Meet-the-buyers, Pariz, Francuska, 13. prosinca 2017.

Opširnije...Program unapređenja poslovanja poduzeća s potencijalom za rast, prvi rok za prijavu 1. 10. 2017., drugi rok za prijavu 1. 12. 2017.

Opširnije...

 

Obavijest studentima koji planiraju Erasmus mobilnost u ljetnom semestru

Konzultacije sa studentima koji planiraju odlaznu Erasmus mobilnost u ljetnom semestru akademske godine 2017./2018. održat će se u četvrtak, 19. listopada 2017. godine u 12,00 sati.
 
Jelena Mitrović
Stručna suradnica za međunarodnu suradnju

Jezični tandem: učenje jezika u paru

Želite usavršiti znanje stranog jezika i pritom steći nova poznanstva?
U okviru programa učenja stranih jezika Jezični tandem sparit ćemo Vas s osobom koja govori jezik koji želite usavršiti, a koja želi usavršiti jezik koji Vi govorite. Sastajat ćete se svaki tjedan te polovicu vremena razgovarati na svakom od jezika.
Jezični je tandem besplatan i ne zahtijeva iskustvo u poučavanju stranog jezika – samo dobru volju! Na svakom susretu prisutan je moderator koji predlaže aktivnosti i stoji na raspolaganju tandem partnerima.
Više informacija o Jezičnom tandemu i načinu prijave možete pronaći na našoj web-stranici: www.bmri.uniri.hr

Veselimo se Vašem odazivu!

Besplatni programi cjeloživotnog obrazovanja na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

Kineski jezik u turizmu za početnike i Poslovno komuniciranje na kineskom za početnike

Prijave do 20. listopada 2017. godine

Više pojedinosti

 

Thematic University Business Forum - Croatia

iznimno nam je zadovoljstvo pozvati Vas da nam se pridružite na Thematic University Business Forumu - Croatia koji će se, u partnerstvu Europske komisije sa Sveučilištem u Rijeci, Veleučilištem VERN',  Sveučilištem u Splitu i Hrvatskom udrugom poslodavaca, a uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta te Ministarstva rada i mirovinskog sustava, po prvi puta u Hrvatskoj održati 19. i 20. listopada u VERN' Island School, VERN'ovom centru na prekrasnom otoku Visu.

Opširnije...

Natječaj za dodjelu stipendija Zaklade "Zlatko Crnić"

Raspisan natječaj za dodjelu stipendija studentima (10 stipendija) i postdiplomantima (1 stipendija) svih Pravnih fakulteta u Republici Hrvatskoj.

Opširnije...