Povežite se s nama:
 
Poruka

Naslovnica

Održana međunarodna znanstvena konferencija „Izazovi zaštite subjektivnih građanskih prava - Liber amicorum Aldo Radolović“

Dana 3. listopada 2018. na Pravnom fakultetu održana je Međunarodna znanstvena konferencija „Izazovi zaštite subjektivnih građanskih prava – Liber amicorum Aldo Radolović“ u povodu predstavljanje Zbornika radova „Liber amicorum Aldo Radolović.“ Uvodne riječi održali su: dekanica, prof. dr. sc. Vesna Crnić-Grotić; predstojnik Katedre za građansko pravo, prof. dr. sc. Zvonimr Slakoper i predsjednik Ustavnog suda Republike Hrvatske, dr. sc. Miroslav Šeparović. 


U pisanju Zbornika sudjelovali su brojni znanstvenici i praktičari iz zemlje i inozemstva. Autori su na konferenciji iznijeli ključne naglaske iz svojih radova i toplim se riječima obratiti slavljeniku prof. dr. sc. Aldu Radoloviću. Uz isprike autorima, čija se imena zbog brojnosti u ovom kratkom prikazu ne mogu navoditi, a bez čijeg iznimnog zalaganja i truda ovaj projekt ne bi ugledao svijetlo dana, treba istaći izlaganje prof. dr. sc. Alda Radolovića koji je svojim nadahnutim govorom o samoj temi, ali i općenito na poseban način dirnuo sve nazočne.
 














 
.