Knjižnica

Zbornik PFR u DOAJ-u


Zbornik Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci od sada zastupljen i unutar DOAJ baze.


 

 

Opširnije...

Probni pristup bazi Bloomsbury


Probni pristup zbirkama e-knjiga Bloomsbury eBook Collections britanskog izdavača Bloomsbury Publishing otvoren je za Sveučilište u Zagrebu, Sveučilište u Puli, Sveučilište u Osijeku, Sveučilište u Rijeci, Sveučilište u Splitu i Sveučilište u Zadru do 20. prosinca 2017. godine. 

 

             

 

Opširnije...

Probni pristup podbazama Ebsco


EBSCO Information Services
 
za hrvatsku akademsku i znanstvenu zajednicu otvorio je probni pristup do 22. siječnja 2018. godine na baze podataka: Academic Search Ultimate, Business Source Ultimate, Sociology Source Ultimate i CINAHL Plus with Full Text.

             

 

Opširnije...

Pravna baza IUS-INFO

 

Portal IUS-INFO jedinstveni je pravni portal s pregledno razvrstanim i jednostavnim za pretraživanje sveobuhvatnim pravnim sadržajem. Sadržaj baze obuhvaća važeće propise u Republici Hrvatskoj, pročišćene tekstove zakona i podzakonskih propisa, odabranu sudsku praksu sudova u Republici Hrvatskoj te Europskog suda za ljudska prava s poveznicama na zakone i njihove članke, pravna mišljenja, stručne članke kao i druge korisne pravne informacije. 

IusInfo možete pretraživati s računala na Pravnom fakultetu u Rijeci (bez potrebe upisivanja korisničkog imena i lozinke) s mrežne stranice: http://www.iusinfo.hr/

 

                  

 

Što je ORCID identifikator

ORCID je jedinstveni identifikator znanstvenika čije korištenje omogućuje bolju vidljivost autora u svijetu.
 

ORCID broj

Opširnije...