Povežite se s nama:
 
Poruka

Naslovnica

Pravni fakultet proslavio 50 godina studija prava u Rijeci

Pravni fakultet u Rijeci je 26. rujna 2023. ponosno proslavio dan fakulteta i svoju vrijednu obljetnicu: 50 godina od pokretanja studija prava u Rijeci, a koju dijeli i sa Sveučilištem u Rijeci. Tim povodom održana je svečana sjednica Fakultetskog vijeća na kojoj je osim zaposlenika i studenata fakulteta, sudjelovao veliki broj uglednih suradnika, partnera i prijatelja fakulteta.

Ovom prigodom dodijeljeno je i nekoliko priznanja za potporu našim aktivnostima, posebno na samom početku izvođenja studija prava: Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i Gradu Rijeci, a zahvale su dobile i dugogodišnje djelatnice prof. dr. sc. Velinka Grozdanić i Boška Barić.


To je ujedno bila i sjednica na kojoj je dosadašnja uprava na čelu s dekanicom prof. dr. sc. Vesnom Crnić-Grotić podnijela završno izvješće, dok je nova uprava na koju će predvoditi prof. dr. sc. Dario Đerđa kao dekan, iznijela bitne smjernice svoga rada u budućnosti.

Zahvaljujemo Novom listu na objavi kojom je popratio ovaj događaj, a koja je dostupna ovdje i u kojoj možete pročitati više pojedinosti sa same svečane sjednice.

 

 
.