Povežite se s nama:
 
Poruka

Naslovnica

Održan deseti jubilarni tečaj Uvoda u proučavanje talijanskog prava


Od 16. do 19. listopada 2023. u popodnevnim satima održao se deseti jubilarni tečaj Uvod u proučavanje talijanskog prava.
U prostorijama talijanske zajednice u palači Modello u ponedjeljak je tečaj započeo s prvim ovogodišnjim predavanjem (prof. Francesco Deana – Sveučilište u Udinama).

Narednih je tri dana tečaj nastavljen na Pravnom fakultetu u Rijeci. Prof. Stefano Deplano (Sveučilište Campania Luigi Vanvitelli), prof. Federica Mucci i prof. Elisabetta Corapi (obje sa Sveučilišta u Rimu „Tor Vergata“) ponudili su nam izvrsna predavanja o vrlo zanimljivim temama o zaštiti manjinskih prava, kao i održivosti u privatnom i financijskom pravu.

Velika zahvalnost, osim našim izlagačima, ide Talijanskoj uniji, koja već godinama financijski podupire ovaj tečaj te Generalnom konzulatu Talijanske Republike u Rijeci.
Ipak, najveća zahvalnost ide našim polaznicima koji već deset godina iznova pokazuju veliku zainteresiranost za ovaj tečaj cjeloživotnog obrazovanja, a bez kojih ovog uspješnog tečaja ne bi bilo!
Do godine s novim temama i novim izlagačima!

Galerija slika







 

 

 
.