Povežite se s nama:
 
Poruka

Naslovnica

Naši studenti uspješno organizirali međunarodnu skupštinu ELSA-e

Od 11. do 18. studenog u Opatiji je održana 74. Međunarodna skupština cjelokupne ELSA mreže (ICM Opatija 2018), na kojoj je sudjelovalo 350 studenata prava iz 36 država. U organizacijskom odboru ovog događaja sudjelovali su studenti našeg fakulteta: Mateo Matijević, predsjednik ELSA Hrvatske, Filip Kavran, predsjednik ELSA Rijeke te Alex Sundać, blagajnik ELSA Hrvatske.

U sklopu Međunarodne skupštine, dana 15. studenog održana je i panel rasprava „Euro – izazovi i očekivanja“, kojoj je prethodio govor predsjednika Vlade Republike Hrvatske, Andreja Plenkovića, ujedno i osnivača ELSA Hrvatske. Na panel raspravi sudjelovali su i nastavnici našeg Fakulteta s Katedre za financijsko pravo, prof. dr. sc. Nataša Žunić Kovačević i doc. dr. sc. Stjepan Gadžo.


 

 

Uspješnom organizacijom ICM Opatija 2018, kao jednog od najvećih studentskih događaja ove godine u Hrvatskoj, ostvareni su ciljevi međunarodnog povezivanja studenata prava i poticanja studentske mobilnosti. Događaj se održao pod pokroviteljstvom Vlade RH.

 

 

 

 

 
.