Povežite se s nama:
 
Poruka
 

Na Pravnom fakultetu u Rijeci trenutno studira preko 2 000 studenata (preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine studija).  Studentima je na raspolaganju Ured za studente, računalna učionica, knjižnica, kantina i posebna prostorija za studentske udruge. 
 


 

 

 

Obavijesti i novosti za sve studente
 

 

Obavještavaju se studenti svih studija da, radi zaštite identiteta, nastavnike i stručne službe Fakulteta mogu kontaktirati isključivo putem svoje e-mail adrese @pravri.hr ili @student.uniri.hr uz naznaku imena i prezimena te studijskog programa (Integrirani studij; Upravni studij i sl.). E-mail poruke pristigle s drugih e-mail adresa nastavnici i stručne službe Fakulteta neće uzimati u obzir.

Prodekani za nastavu

 

Studiraj i ti Pravo u Rijeci!

Riječka doktorska konferencija – RIDOC 2023

Početak prosinca na Pravnom fakultetu u Rijeci tradicionalno je posvećen Riječkoj doktorskoj konferenciji - RIDOC. Ovogodišnje izdanje konferencije, RIDOC 2023, bit će održano na Pravnom fakultetu u Rijeci, u petak, 8. prosinca 2023. godine s početkom u 9 sati, dok će registracija i okupljanje početi u 8:30 sati. Konferenciju možete pratiti i online, a poveznice za sesije su u samom programu.
RIDOC je namijenjen doktorandima koji žele predstaviti i testirati svoje preliminarne rezultate istraživanja pred panelom koji se sastoji od uglednih pravnih stručnjaka, kao i raspravljati o tim rezultatima sa svojim kolegama na međunarodnoj razini. Na ovogodišnjoj konferenciji bilježimo velik broj prijavljenih doktoranada i pregršt zanimljivih tema.
U sklopu konferencije predstavit ćemo i seriju videa pod nazivom The 5W and 1H of the Doctoral Research koju smo izradili u sklopu UNIRI potpore za izradu online obrazovnih materijala što može biti od koristi svim doktorandima, a posebno onima iz područja društvenih i humanističkih znanosti.
Za bilo koja pitanja stojimo na raspolaganju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Anketa za evaluaciju nastavnika i nastave

Studentska evaluacija kvalitete nastavnog procesa i rada nastavnika za zimski semestar tekuće akademske godine provodi se od 4. do 22. prosinca 2023. godine putem Informacijskog sustava visokih učilišta (ISVU) te djelomično u okviru sustava za e-učenje Merlin.

Pozivamo studente na sudjelovanje u evaluaciji  s ciljem unaprjeđivanja nastavnog procesa i uvjeta studiranja. Molimo Vas da ne izlazite iz ankete dok ne unesete sve ocjene za pojedinog nastavnika ili predmet kako bi rezultati bili što točniji.

Odbor za osiguravanje i unapređivanje kvalitete

 

Opširnije...

Odluka o visini školarina u ak. god. 2023. / 2024.

Opširnije...

Natječaji za mobilnost studenata u okviru programa Erasmus

Sveučilište u Rijeci 22. rujna 2023. raspisuje Natječaj za mobilnost studenata radi obavljanja stručne prakse u 2023./2025. u okviru programa Erasmus u svim trećim zemljama koje nisu pridružene programu.

Sveučilište u Rijeci 21. travnja2023. raspisuje Natječaj za mobilnost studenata u svrhu pohađanja Kombiniranih intenzivnih programa (Blended Intensive Programs - BIPs) u 2023./2025. u okviru programa Erasmus.
https://uniri.hr/vijesti/novi-erasmus-natjecaji-za-pohadanje-bip-programa-u-2023-2025/
 
Natječaj za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse (u programskim i svim trećim zemljama), natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja te natječaj za mobilnost studenata radi studijskog boravka trenutno su otvoreni.
 
Detaljne informacije o Erasmus programu, tekstovi natječaja i prijavni obrasci objavljeni su na mrežnim stranicama Sveučilišta:
https://uniri.hr/o-sveucilistu/medunarodna-suradnja-i-erasmus/natjecaji-za-studente/
https://uniri.hr/o-sveucilistu/medunarodna-suradnja-i-erasmus/natjecaji-za-osoblje/

Pregled svih natječaja

 
.