Povežite se s nama:
 
Poruka

Naslovnica

Održana uvodna konferencija projekta Providentia Studiorum Iuris

U srijedu, 5. lipnja 2019. godine s početkom u 12.00 sati, na Pravnom fakultetu u Rijeci, pred osamdesetak sudionika i predstavnicima medija, održana je uvodna konferencija projekta ''Providentia Studiorum Iuris – Unaprjeđenje kvalitete studiranja na pravnim fakultetima u Hrvatskoj'', čiji je nositelj Pravni fakultet u Rijeci, a partneri Pravni fakultet u Zagrebu, Pravni fakultet u Splitu i Pravni fakultet u Osijeku, a za čiju su trogodišnju provedbu osigurana bespovratna sredstva  Europskog socijalnog fonda u iznosu od 3.543.935,40 kn.

Uvodnom riječju auditoriju se obratila prof. dr. sc. Vesna Crnić-Grotić, dekanica Pravnog fakulteta u Rijeci i prof. dr. sc. Sanja Barić, prorektorica za studije i studente Sveučilišta u Rijeci dok su na temu važnosti pravnoga obrazovanja za unaprjeđenje pravne struke i javne uprave govorili ministar uprave, Lovro Kušćević, župan Primorsko-goranske županije, Zlatko Komadina, zamjenica predsjednika Visokog upravnog suda, Inga Vezmar Barlek, potpredsjednica Hrvatske odvjetničke komore, Nada Badurina te predstojnik Regionalnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje iz Rijeke, Željko Marković.

Projekt su predstavili prof. dr. sc. Dario Đerđa u ulozi voditelja, dr. sc. Ines Matić, kao projektna  koordinatorica, prof. dr. sc. Nataša Žunić Kovačević, prodekanica za sveučilišni studij te doc. dr. sc. Vanja Smokvina, prodekan za stručni studij, a u ime partnerskih institucija obratili su se doc. dr. sc. Marko Jurić, prodekan za nastavu Pravnog fakulteta u Zagrebu te doc. dr. sc. Mato Palić, prodekan za poslovanje, razvoj i projekte Pravnog fakulteta u Osijeku.





 




 

 

 

 
.