Povežite se s nama:
 
Poruka

Naslovnica

Potpisan sporazum o suradnji između Pravnog fakulteta u Rijeci i Pravnog fakulteta u Beogradu

S ponosom objavljujemo da je danas potpisan sporazum o suradnji između Pravnog fakulteta u Rijeci i Pravnog fakulteta u Beogradu. Ovaj sporazum predstavlja značajan korak prema jačanju akademske i znanstvene suradnje između ova dva ugledna fakulteta.
Sporazum će omogućiti mobilnost studenata i profesora, daljnju suradnju na zajedničkim istraživačkim projektima te organiziranje zajedničkih konferencija, tribina, ljetnih škola i drugih oblika nastavne, znanstvene i stručne suradnje. Zajednički nam je cilj proširiti iskustva studenata i nastavnog osoblja, kao i poboljšati kvalitetu pravnog obrazovanja i istraživanja na oba fakulteta.
Ova suradnja otvara nove mogućnosti za zajednički rad i razmjenu znanja te doprinosi jačanju veza između naših akademskih zajednica. Radujemo se budućim zajedničkim projektima i uspjesima.
Povodom potpisivanja sporazuma, kao prvi korak u budućoj suradnji, održan je i okrugli stol na temu „Prošlost i budućnost obrazovanja pravnika na primjerima Pravnog fakulteta u Rijeci i Pravnog fakulteta u Beogradu.



 
.