Povežite se s nama:
 
Poruka

Natječaj za za prijem u radni odnos

Objavljeno 1. listopada 2019. godine
Sveučilište u Rijeci, Pravni faultet objavljuje
 
N A T J E Č A J
 

Za prijem u radni odnos na radno mjesto II. vrste – knjižničar u Knjižnici, jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom.

Uvjeti:
- završen preddiplomski sveučilišni studij iz polja informacijskih i komunikacijskih znanosti ili drugi studij sukladno članku 2. stavku 2. Pravilnika o uvjetima i načinu stjecanja stručnih zvanja u knjižničarskoj struci te položen stručni ispit za knjižničara (NN 28/11, 16/14. 60/14, 47/17 i 17/19),
- radno iskustvo od 1 godine na istim ili sličnim poslovima.
- izvrsne  vještine rada na računalu i poznavanje Office aplikacija (Word, Excel, Internet)
- dobro poznavanje engleskog jezika u pismu i govoru.

Uz prijavu na natječaj potrebno je priložiti: životopis, presliku diplome te ostale dokaze o ispunjavanju uvjeta.
Rok za podnošenje prijave je 8 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama, a prijave se podnose na adresu: Sveučilište u Rijeci, Pravni fakultet, Rijeka, Ul. Hahlić  6.
Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.
Na natječaj se, pod jednakim uvjetima, mogu prijaviti osobe oba spola.
Pristupnici koji se na temelju posebnih propisa pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju, obvezni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i priložiti sve dokaze koje posebni propisi određuju za ostvarivanje toga prava. Takvi pristupnici ostvaruju prednost pri zapošljavanju u odnosu na ostale pristupnike samo uz jednake uvjete. Za pristupnike koji se u prijavi na natječaj pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja prema Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN, br. 121/17.), popis dokaza potreban za ostvarivanje toga prava, dostupan je na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja https://gov.hr/moja-uprava/hrvatski-branitelji/zaposljavanje/prednost-pri-zaposljavanju/403.
Tijekom selekcijskog postupka pristupnici mogu biti pozvani na razgovor.
Rok za podnošenje prijave je 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama.
Prijave se podnose u tiskanom obliku na adresu: Pravni fakultet u Rijeci, Rijeka, Ul. Hahlić 6.
Nepravodobne i nepotpune prijave neće se razmatrati.
Prijavom na natječaj pristupnici su izričito suglasni da Pravni fakultet u Rijeci kao voditelj
zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provođenja natječajnog postupka, sukladno s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (Uredba (EU) 2016/679) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN, br. 42/18.).


 
 
 
.