Povežite se s nama:
 
Poruka

Natječaj za za prijem u radni odnos

Objavljeno 3. prosinca 2020. godine
Ispravak objavljen 18. prosinca 2021. godine

Sveučilište u Rijeci, Pravni faultet objavljuje
 
N A T J E Č A J
 

za prijem u radni odnos na radno mjesto I. vrste - stručni suradnik za standarde zanimanja i standarde kvalifikacija na projektu UP.03.1.1.03.0044 „PROVIDENTIA STUDIORUM IURIS – Unapređenje kvalitete studiranja na pravnim fakultetima u Hrvatskoj“ na određeno puno radno vrijeme  u trajanju do isteka projekta (27. ožujka 2022. godine) uz probni rad od tri (3) mjeseca.

Uvjeti:
-    završen sveučilišni diplomski studij društvenog usmjerenja,
-    iskustvo u radu na projektima,
-    poznavanje metodologije društvenih istraživanja i iskustvo u društvenim istraživanjima,
-    dobre komunikacijske i organizacijske vještine,
-    izvrsne vještine rada na računalu (MS Office i internet),
-    dobro poznavanje engleskog jezika u pismu i govoru.

Uz prijavu na natječaj potrebno je priložiti: životopis, presliku diplome te ostale dokaze o ispunjavanju uvjeta.
Pristupnici koji se na temelju posebnih propisa pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju, obvezni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i priložiti sve dokaze koje posebni propisi određuju za ostvarivanje toga prava. Takvi pristupnici ostvaruju prednost pri zapošljavanju u odnosu na ostale pristupnike samo uz jednake uvjete. Za pristupnike koji se u prijavi na natječaj pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju prema Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN, br. 121/17.), popis dokaza potreban za ostvarivanje toga prava, dostupan je na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja https://gov.hr/moja-uprava/hrvatski-branitelji/zaposljavanje/prednost-pri-zaposljavanju/403.
Tijekom selekcijskog postupka pristupnici mogu biti pozvani na razgovor.
Rok za podnošenje prijave je osam (8) dana od objave natječaja u Narodnim novinama.
Prijave se podnose na adresu: Pravni fakultet u Rijeci, Rijeka, Ul. Hahlić  6, s napomenom: Za natječaj - stručni suradnik za standarde zanimanja i standarde kvalifikacija na projektu „PROVIDENTIA STUDIORUM IURIS“. Nepravodobne i nepotpune prijave neće se razmatrati.
Prijavom na natječaj pristupnici su izričito suglasni da Pravni fakultet u Rijeci kao voditelj
zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provođenja natječajnog postupka, sukladno s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (Uredba (EU) 2016/679) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN, br. 42/18.).
Na natječaj se, pod jednakim uvjetima, mogu prijaviti osobe oba spola.


Sveučilište u Rijeci, Pravni fakultet objavljuje
 
I S P R A V A K   dijela  T E K S T A

natječaja za prijem u radni odnos na radno mjesto I. vrste - stručni suradnik za standarde zanimanja i standarde kvalifikacija na projektu UP.03.1.1.03.0044 „PROVIDENTIA STUDIORUM IURIS – Unapređenje kvalitete studiranja na pravnim fakultetima u Hrvatskoj“
objavljenog u Narodnim novinama br. 134/2020 (6298) od 4. prosinca 2020., na mrežnim stranicama Pravnog fakulteta i Hrvatskom zavodu za zapošljavanje.

U nazivu radnog mjesta riječi „stručni suradnik“ mijenjaju se u „stručni savjetnik“.
Ostale odredbe uvjeta natječaja ostaju neizmijenjene.

Prijave na natječaj mogu se podnositi u roku 8 dana od dana objave ovog ispravka.
 
 
.