Povežite se s nama:
 
Poruka

Natječaj za prijem u radni odnos

Objavljeno 6. travnja 2021. godine
Sveučilište u Rijeci, Pravni fakultet raspisuje
 
N A T J E Č A J
 
za prijem u radni odnos na radno mjesto I/II vrste, administrator projekta  UP.03.1.1.03.0044 „PROVIDENTIA STUDIORUM IURIS - Unaprjeđenje kvalitete studiranja na pravnim fakultetima u Hrvatskoj“ na određeno puno radno vrijeme do povratka zaposlenice sa dugotrajnog bolovanja, a najduže do 26. ožujka 2022. godine.

Uvjeti:
- završen preddiplomski ili diplomski (stručni/sveučilišni) studij društvenog usmjerenja,
- radno iskustvo od 1 (jedne) godine na istim ili sličnim poslovima,
- poželjno iskustvo rada i upravljanja financijama i proračunima na nacionalnim i/ili EU projektima te       poznavanje EU programa i fondova,
- izvrsne  vještine rada na računalu i poznavanje Office aplikacija (Word, Excel, Internet) te
- dobro poznavanje engleskog jezika u pismu i govoru.
Uz prijavu na natječaj potrebno je priložiti: životopis, presliku diplome/svjedodžbe te ostale dokaze o ispunjavanju uvjeta.
Pristupnici koji se na temelju posebnih propisa pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju, obvezni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i priložiti sve dokaze koje posebni propisi određuju za ostvarivanje toga prava. Takvi pristupnici ostvaruju prednost pri zapošljavanju u odnosu na ostale pristupnike samo uz jednake uvjete. Za pristupnike koji se u prijavi na natječaj pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju prema Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN, br. 121/17.), popis dokaza potreban za ostvarivanje toga prava, dostupan je na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja https://gov.hr/moja-uprava/hrvatski-branitelji/zaposljavanje/prednost-pri-zaposljavanju/403.
Tijekom selekcijskog postupka pristupnici mogu biti pozvani na razgovor.
Rok za podnošenje prijave je osam (8) dana od objave natječaja u Narodnim novinama.
Prijave se podnose na adresu: Pravni fakultet u Rijeci, Rijeka, Ul. Hahlić  6, s napomenom: Za natječaj – administrator projekta „PROVIDENTIA STUDIORUM IURIS“. Nepravodobne i nepotpune prijave neće se razmatrati.
Prijavom na natječaj pristupnici su izričito suglasni da Pravni fakultet u Rijeci kao voditelj
zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provođenja natječajnog postupka, sukladno s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (Uredba (EU) 2016/679) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN, br. 42/18.).
Na natječaj se, pod jednakim uvjetima, mogu prijaviti osobe oba spola.

 
 
.