Povežite se s nama:
 
Poruka

Natječaj za izbor na radno mjesto

Objavljeno 20. rujna 2023. godine
Sveučilište u Rijeci, Pravni fakultet raspisuje
 
N A T J E Č A J
za izbor
 
1. Jednog zaposlenika/ice na radno mjesto III. vrste – domar (voditelj odsjeka) na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu, uz uvjet probnog rada u trajanju od 2 (dva) mjeseca.
1.1. Uvjeti za radno mjesto III. vrste iz prethodnog stavka:
- završeno srednjoškolsko obrazovanje tehničkog, građevinskog ili srodnog usmjerenja
- položen stručni ispit za rukovatelja centralnog grijanja
- položen vozački ispit B kategorije
- najmanje jedna godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima.

2. Jednog zaposlenika/ice na radno mjesto I. vrste – stručni suradnik- koordinator projekta- na određeno vrijeme u nepunom radnom vremenu (4 sata dnevno), uz uvjet probnog rada u trajanju od 3 (tri) mjeseca.
2.1. Uvjeti za radno mjesto I. vrste  iz prethodnog stavka:
- završen sveučilišni studij iz znanstvenog područja društvenih znanosti,
- poznavanje rada na računalu i poznavanje Office aplikacija (Word, Excel, Internet) i
- poznavanje engleskog jezika u pismu i govoru


3. Uz vlastoručno potpisanu prijavu na natječaj potrebno je priložiti: životopis, dokaz o stručnoj spremi te ostale dokaze o ispunjavanju uvjeta. Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave natječaja, a prijave se podnose na adresu: Sveučilište u Rijeci, Pravni fakultet, Rijeka, Ul. Hahlić  6 uz naznaku „Natječaj za izbor na radno mjesto“. Prijave pristigle putem elektroničke pošte se neće razmatrati.

Na natječaj za radno mjesto domara pod točkom 1.  mogu se javiti kandidati koji nemaju položen stručni ispit za rukovatelja centralnog grijanja pod uvjetom da ispit polože u roku od 6 mjeseci od zasnivanja radnog odnosa.

Pristupnici koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno:
- članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji (NN br. 121/17, 98/19 i 84/21),
- članku 48. točka f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (NN br. 33/92, 57/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03 i 148/13 i 98/19),
- članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN br. 157/13, 152/14, 39/18 i 32/20),
- članku 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz domovinskog rata (NN br. 84/21),
dužni su se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo i priložiti sve dokaze koje posebni propisi određuju za ostvarivanje toga prava te imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Dokazi za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju sukladno Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji dostupni su na web stranici Ministarstva hrvatskih branitelja.
Dokazi za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju sukladno Zakonu o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata dostupni su na web stranici Ministarstva hrvatskih branitelja.

Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.

Tijekom selekcijskog postupka pristupnici mogu biti pozvani na razgovor.


Prijavom na natječaj pristupnici su izričito suglasni da Pravni fakultet u Rijeci kao voditelj zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provođenja natječajnog postupka, sukladno s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (Uredba (EU) 2016/679) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN, br. 42/18.).

Pravni fakultet u Rijeci pridržava pravo poništiti ovaj natječaj.

Na natječaj se, pod jednakim uvjetima, mogu prijaviti osobe oba spola.


O rezultatima natječaja prijavljeni kandidati bit će obaviješteni u roku od 8 dana od donošenja odluke o izboru putem mrežne stranice Pravnog Fakulteta u Rijeci.

 
 
.