Katedra za građansko pravo

Članovi Katedre održavaju nastavu na Integriranom preddiplomskom i diplomskom sveučilišnom studiju Pravo, Poslijediplomskom specijalističkom studiju Financijsko pravo trgovačkih društava, Poslijediplomskom doktorskom studiju iz područja društvenih znanosti, polje pravo, Preddiplomskom stručnom studiju Upravnom studiju te Specijalističkom diplomskom stručnom studiju javne uprave.

Također, članovi Katedre bave se znanstvenim i visokostručnim radom organiziranje znanstvenih savjetovanja kao i izlaganjem na inozemnim i nacionalnim znanstvenim i stručnim konferencijama i skupovima. Osim organizacije i pripreme nastavne djelatnosti u okviru kolegija koje održava Katedra, članovi iste aktivno doprinose razvoju znanosti svojim publikacijama u vidu znanstvenih i stručnih radova.

Svakako, valja napomenuti kako su članovi Katedre aktivno uključeni i u djelovanje radnih skupina za izradu i praćenje provedbe zakonskih tekstova, državnih tijela, strukovnih udruženja i drugih organizacija na lokalnoj (regionalnoj) i državnoj razini. Članovi Katedre kontinuirano usavršavaju svoje kompetencije sudjelovanjem u programima cjeloživotnog obrazovanja, a svojim radom pridonose popularizaciji znanosti, kao i povezivanju znanosti s gospodarstvom te ostvarivanju vrijednih društvenih ciljeva iz područja građanskog prava.

Nastavnici i vanjski suradnici

O katedri

Kolegiji u izvedbi

Ažurirano 24.09.2024.

Skip to content