Zavod za pravo društava i financijsko pravo

Suradnici

O Zavodu

Važnije aktivnosti Zavoda

  • Natječaj za studentske radove

    Poštovani  i dragi Studenti, iza nas je godina velikih društvenih promjena. Promjene zahvaćaju i trgovačka društva i to ne samo ona gospodarski najznačajnija, koja ulaze najrazličitije procese akviziranja i restrukturiranja, već i manja, koja se prilagođavaju novim uvjetima tržišta, koristeći inovativne poslovne modele, nove oblike rada i zapošljavanja. S druge strane, država je putem različitih…

    Pročitaj više

  • Korporativne akvizicije i restruktuiranje trgovačkih društava – u susret novoj korporativnoj kulturi

    “Korporativne akvizicije i restruktuiranje trgovačkih društava – u susret novoj korporativnoj kulturi” koja je održana od 19. do 20. listopada 2018 na Pravnom fakultetu u Rijeci (predsjednica Organizacijskog odbora: prof. dr. sc. Edita Čulinović-Herc) u suorganizaciji Zavoda i znanstvenoistraživačkog projekta Hrvatske zaklade za znanost “Korporativne akvizicije i restrukturiranje trgovačkih društava utemeljenih na znanju”.

    Pročitaj više

  • Tax procedures: a constructive approach to address selected critical issues

    “Tax procedures: a constructive approach to address selected critical issues” međunarodni znanstveno-stručni seminar o poreznom postupku održan 27. travnja 2018. na Pravnom fakultetu u u suorganizaciji Zavoda i International Bureau of Fiscal Documentation (IBFD) iz Amsterdama i znanstvenoistraživačkog projekta Hrvatske zaklade za znanost “Korporativne akvizicije i restrukturiranje trgovačkih društava utemeljenih na znanju”.  Letak

    Pročitaj više

  • Korporativne akvizicije i pristup poduzetničkom financiranju nakon pristupanja EU-u

    “Korporativne akvizicije i pristup poduzetničkom financiranju nakon pristupanja EU-u“, koja je održana 5 i 6. listopada 2015. godina u Jean Monnet međusveučilišnom centru izvrsnosti u Opatiji (voditeljice prof. dr. sc. Edita Čulinović-Herc, prof. dr. sc. Nada Bodiroga Vukobrat,  izv. prof. dr. sc. Nataša Žunić Kovačević i doc. dr. sc. Ivana Kunda).

    Pročitaj više

  • Financiranje, upravljanje i restrukturiranje trgovačkih društava u doba recesije

    “Financiranje, upravljanje i restrukturiranje trgovačkih društava u doba recesije”, koja je održana u Opatiji, 18. – 19. listopada 2010. godine (voditelji prof. dr. sc. Edita Čulinović-Herc, doc. dr. sc. Dionis Jurić i doc. dr. sc. Nataša Žunić Kovačević).

    Pročitaj više

  • Republika Hrvatska na putu prema Europskom pravosudnom području – rješavanje trgovačkih i potrošačkih sporova

    “Republika Hrvatska na putu prema Europskom pravosudnom području – rješavanje trgovačkih i potrošačkih sporova”, koja je održana u Opatiji 7-8. prosinca 2006. godine (voditeljice prof. dr. sc. Vesna Tomljenović, prof. dr. sc. Edita Čulinović Herc i dr. sc. Vlatka Butorac Malnar).

    Pročitaj više

Ažurirano 19.09.2024.

Skip to content