Prezentacija MOOC-a na Danima e-učenja na Sveučilištu u Rijeci

01.03.2024.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Prilikom održavanja dana e-učenja na Sveučilištu u Rijeci u četvrtak 29. veljače 2024. izv. prof. dr. sc. Sandra Winkler sudjelovala je u sesiji posvećenoj primjerima dobre prakse kroz prezentacije kolegija te predstavila prezentaciju koju je izradila zajedno s doc. dr. sc. Danijelom Vrbljanac pod naslovom „Razvoj MOOC-a za usavršavanje pravnika“.

Prezentiran je razvoj masovnog online otvorenog tečaja (MOOC) osmišljenog kao treću i posljednju fazu edukacije u okviru projekta „E-training on EU Family Property Regimes (EUFAMPRO)” br. 101008404-JUST-AG-2020/JUST-JTRA-EJTR-AG-2020 sufinanciranog sredstvima EU-a u okviru programa Pravosuđe, na kojem je Pravni fakultet u Rijeci sudjelovao kao partner u međunarodnom konzorciju.

Radi se o tečaju koji se održava u potpunosti online i besplatno, na platformi za samostalno učenje EduOpen. MOOC je osmišljen kako bi se povećala stručnost i razumijevanje pravnih praktičara u području obiteljskoga međunarodnoga privatnog prava EU-a te kako bi se potaknula njihova interakcija i suradnja.

MOOC je otvoren za odvjetnike, suce, miritelje i javne bilježnike.

Više informacija za prijavu na MOOC možete pronaći ovdje.

Skip to content