Pravni fakultet u Rijeci uspješno certificiran prema ISO 9001:2015

24.06.2024.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Dana 21. lipnja 2024. godine, na Pravnom fakultetu u Rijeci proveden je nadzorni audit za ISO 9001:2015 standard kvalitete. S ponosom objavljujemo da je Fakultet uspješno certificiran i da udovoljava svim kriterijima ove međunarodne norme.

ISO 9001:2015 je standard koji postavlja zahtjeve za sustave upravljanja kvalitetom i priznaje organizacije koje kontinuirano ispunjavaju visoke standarde u svojim procesima i uslugama. Provedeni nadzorni audit potvrdio je da Pravni fakultet u Rijeci slijedi najbolje prakse u upravljanju kvalitetom, čime osigurava izvrsnost u obrazovanju i podršku svojim studentima, zaposlenicima i partnerima.

Ova certifikacija predstavlja značajan korak u našoj posvećenosti kontinuiranom unapređenju i izvrsnosti u svim segmentima našeg rada. Posebno zahvaljujemo svim zaposlenicima i suradnicima koji su svojim trudom i predanošću doprinijeli postizanju ovog važnog cilja.

Nastavit ćemo se zalagati za visoke standarde kvalitete i pružanje najboljeg mogućeg obrazovnog iskustva našim studentima. Certifikacija prema ISO 9001:2015 dodatno nas motivira da se i dalje razvijamo te težimo ka izvrsnosti.

Skip to content